Numerohommia eli

hinnat

40 minuutin perushoitoaika

20 minuutin akuutti- tai ylläpitoaika

20–40 minuutin erikoishoitoaika

hoitohinta alkaen

€67/hoitokerta

Hoitoajan pituuteen vaikuttaa se, tuletko ensimmäiselle hoitokäynnille vai ylläpito- tai akuuttikäynnille. Valitse hoitovalikoimastani sinulle itsellesi parhaiten soveltuva vaihtoehto.

5000

tyytyväistä asiakasta

hoitohinnasto

Tässä vaihtoehto poikineen. Jos tulet vastaanotolleni ensimmäistä kertaa, suosittelen varaamaan 40 minuutin ajan. Jatkosta voimme päättää yhdessä kokonaistilanteesi ja vaivasi selvittämisen jälkeen. Hoidon voit maksaa kaikilla yleisillä maksukorteilla, Smartumilla, Edenredillä tai E-Passilla. Mikäli haluat hoidosta laskun, se onnistuu 10 euron laskutuslisää vastaan.

Lahjomatonta palautetta

ELI TÄTÄ MIELTÄ OVAT ASIAKKAAT

”Samu on kuin kävelevä anatomian tietokirja. Latinan lisäksi hän osaa selittää asiakkaan ongelman auki myös erittäin kansantajuisesti ja siksi se jää takuuvarmasti mieleen. Tämä on sellainen asia, jota meidän perheessä aina jaksetaan ihmetellä.”

Kirsi Parhankangas

”Olisin iloinen, jos saisin julkaista tässä myös sinun hoitokokemuksesi. Varaa oma aikasi vastaanotolleni, muodosta hoidosta oma mielipiteesi ja lähetä kursailematon palautteesi minulle osoitteeseen: palaute@tuhkasaari.fi.“

Samu Tuhkasaari

Ota yhteyttä

Avoinna:

Arkisin: 8–18

Lauantaisin: Hätätapauksissa

Sunnuntaisin: Vain pakon edessä

Ja sinne ajanvaraukseen