saanko esittäytyä?

Tuhkasaaren
Samu

Voihan se olla, että olet tätä sivustoa selatessasi tullut ajatelleeksi, että mikähän vesseli se tämä samu oikein on. Täällä sen nyt kerron, joten ota mukava asento.

Stoori

Sanotaan, että ihminen on historiansa summa. Omalla kohdallani asia on justiinsakin niin, sillä todennäköisesti en olisi tänään juuri tässä ilman omia vaiheitani ja kaikkea elämässäni kokemaani. En suinkaan syntynyt tähän maailmaan valmiina kehonkäsittelijänä, vaan kaikenlaista muuta piti tapahtua ensin. CV:stäni löytyykin jos jonkinlaisia merkintöjä ja niistä sinulle merkityksellisimmistä kerron tässä.

PALOMIES-SAMU

Työssäni palomies-sairaankuljettajana tajusin ensimmäisen kerran että ihmisen hoitaminen saattaisi olla minulle se juttu. Pääsin näkemään ja kokemaan ihmisyyden kaikenlaiset puolet ja kohtaamaan tilanteita, joihin en olisi ikinä uskonut joutuvani. Tässä kohtaa huomasin, että kun autan ihmistä, olen oikeastaan oman syvimmän olemukseni kanssa tekemisissä.

PORTSARI-SAMU

Aivan ensimmäiseksi ei ehkä keksi, miten ovella seisominen olisi voinut kehittää minua sinun palvelemisessasi. Fakta kuitenkin on, että ovihommat ovat ihmistuntemuksen korkeakoulu. Ravintoloiden veräjillä tapahtuu jos jonkinlaisia kohtaamisia, ja on oleellista pystyä muodostamaan jokaisesta asiakkaasta nopea tilannekuva. Reilu parikymmentä vuotta erilaisten ravitsemuslaitosten ovilla opettivat minulle ennen kaikkea tilannetajua. Uskallankin siksi väittää, että myös sinun mielialasi avautuu minulle hyvin pitkälti sillä hetkellä kun astut vastaanotolleni sisään. Kun sinä ja minä puhumme samaa kieltä heti hoitotilanteen ensihetkistä alkaen, syvenee vuorovaikutus ja sillä tavalla myös hoidostasi tulee toimivampaa.

YRITTÄJÄ-SAMU
Ensimmäiset kokemukseni yrittäjyyden ihmeellisessä maailmassa hankin sähköalalla. Tämä ajanjakso ei suoranaisesti opettanut minulle ihmisestä oleellisesti uutta, mutta sekin oli todella tärkeä vaihe matkallani tähän päivään. Löysin nimittäin sellaisen tavan tehdä töitä, joka minulle sopii aivan ehdottomasti parhaiten. Yrittämisen mukanaan tuoma vapaus ja myös sen vastuu ovat asioita, jotka tekevät duunihommista mielekkäitä. Kun teen töitä itselleni, teen täysillä ja parhaan taitoni mukaan. Sinulle tämä on hoitotilanteessa yksiselitteinen etu.

URHEILIJA-SAMU

Olen urheillut aina. Lajeista tärkeimpiä minulle ovat olleet brasilialainen jujutsu sekä lukkopaini, joista roudasin muutamaan kertaan EM-kisoista kultaa ja pronssia kotiin. Ja mitäkö tällä on tekemistä kehonkäsittelyurani kanssa? Paljonkin, tai oikeastaan kaikki. Kuten niin moni muukin urheilija, myös minä sain kokea treenaamisen varjopuolet. Kun selkäni hajosi, loppui myös urheilu-urani siihen. Apua selkäongelmiin hain vuosien ajan tuloksetta jos jonkinlaisilta alan ammattilaisilta. Lopulta päädyin osteopaatin vastaanotolle ja sieltä sain vihdoin konkreettista jeesiä. Rangastani ei tullut uutta, mutta varsin kivuton kuitenkin. Silloin ajattelin, että jos joskus haluan jonkun jutun oppia hyvin, niin se on tämä!

Sellainen stoori. Lopun tiedätkin jo.

”Ihmisen auttamisen vimma ajaa minua eteenpäin.”

Olen sitä mieltä, että tekipä ihminen elämässään mitä tahansa, parasta jälkeä syntyy silloin, kun hommaa ohjaa hyvä meininki. Minä voin rehellisesti sanoa tekeväni duunia, joka on niin sanottua kutsumushommaa. Kun tekeminen saa oikeasti jotain tuntemuksia rintalastan alla aikaan, tietää että nyt ollaan oikeiden asioiden äärellä. Ja justiinsa siltä minusta useimmiten tuntuu sillä hetkellä, kun kohtaan vastaanotollani juuri sinut.

TÄRKEIMMÄT NUMEROT

  • Kaksi lasta
  • Kuusi vuotta alaan liittyviä opintoja
  • Kymmenen vuotta uraa hyvinvoinnin parissa
  • Tuhansia onnistuneita tehtyjä hoitoja

Ota yhteyttä

anna kuulua itsestäsi!

Mitä tuntemuksia vierailusi sivustollani on herättänyt? Entä onko käynti vastaanotollani ollut toiveidesi mukainen? Joskus palautetta voi olla helpompi antaa pienen matkan päästä, joten anna palaa. Luen viestisi ja voi olla, että vastaankin siihen.

tekisikö mieli testata tosielämässä?