Joko jomotus alkaisi riittää?

anna kuulua itsestäsi

suorin tie ajanvaraukseen

Ennen kuin varaat

Ennen kuin varaat oman aikasi, ota ja tutustu eri hoitovaihtoehtoihin hinnastosivulla. Ensikertalaisille suosittelen joka tapauksessa aina 40 minuutin aikaa. Mahdollisesti tarvittavien jatkokäyntien kestosta ja määrästä kerron sinulle näkemykseni ensimmäisen tapaamisemme päätteeksi. 

avoinna

Arkisin: 8–18

Lauantaisin: Hätätapauksissa

Sunnuntaisin: Vain pakon edessä 

 

yhteystiedot

+358 400 435 390*

info@tuhkasaari.fi

Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 Tampere

*Puhelimella minut saa kiinni vain jos tähdet ovat oikeassa asennossa. Suosi siis sähköpostia, viesteihin vastaan nopeasti.

 

u.k.k.

On aivan selvää, että kun kyseessä on oma hyvinvointi, haluaa olla todella tarkka siitä kenen käsiin sen antaa. Kerron mielelläni kaikista hoitotilanteeseen liittyvistä asioista, joten älä epäröi tuoda pähkäilemääsi julki. Tässä vastauksia muutamiin minulta useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

olen raskaana. voink0 tulla hoitoon?

Kyllä, voit tulla hoitoon ja olla myös varma siitä, että hoito on sikiölle vaaratonta. Itse asiassa olisi hyväkin, että kävisit hoidossa raskauden aikana. Mahdollisimman helpon synnytysprosessin mahdollistamiseksi olisi nimittäin tärkeää, että esimerkiksi lantiosi toimintakyky olisi hoidettu ennen synnytystä normaaliksi. Hoidosta voi saada apua myös raskausajan ongelmiin, kuten häpyluuliitoksen kipuihin tai SI-nivelen virheasennoista johtuviin lantion- ja alaselän alueen vaivoihin.

pidän nahkahousuista. onko ne riisuttava vastaanotolla?

Nyt on kyllä sanottava, että vaikka nahkahousut sinällään edustavatkin asennevaatetuksen etulinjaa, meidän tapaamiseemme ne eivät ole paras valinta. Todennäköisesti nimittäin pyörittelen sinua plintilläni hoidon aikana suuntaan jos toiseenkin, joten valitse vaatekaapistasi mukaan mieluummin jotakin vähän kevyempää, rennompaa ja joustavampaa. Esimerkiksi perusrehelliset verkkarit ja t-paita ovat oikein oiva asukokonaisuus vastaanotolleni.

Sattuuko se?

Hoito itsessään on varsin kivutonta, joskaan en pelkää satuttaa ihmistä, jos se on jossain tilanteessa tarpeellista. Lähtökohtani kuitenkin on, että mitä pienemmällä kehollisella stressillä hoitotilanteesta selvitään, sen paremmin keho suostuu myös ottamaan hoidon vastaan. Pyrinkin siis provosoimaan stressihormonin tuotantoa hoitotilanteen aikana niin vähän kuin suinkin mahdollista. Usein asiakkaat hämmästelevät, että näinkö helposti se ongelma korjaantui. Kyllä, niin se tekee, kun homma tehdään oikein.

Voiko sinuun luottaa?

Minua sitoo vaitiolovelvollisuus, kuten kaikkia muitakin terveydenhuoltoalan ammattilaisia. Toivonkin sinun kertovan minulle mahdollisimman avoimesti kaikista kehoosi liittyvistä asioista, jotta voin hoitaa ja auttaa sinua mahdollisimman tuloksekkaasti.

riittääkö yksi hoitokerta?

Tarvittavien hoitokertojen määrä riippuu täysin siitä, miten solmussa kroppasi on. Hyvin usein jo 2–3 hoitokerran aikana tilanne saadaan korjattua, tai ainakin viitteitä siitä ottaako kehosi hoitoa vastaan. Jos hoitovastetta ei ole, on kehoa turha rasittaa jatkohoidoilla enempää.

miten voin maksaa hoitoni?

Maksutapoina käyvät kaikki pankki- ja luottokortit, käteinen, Smartum, Edenred, E-Passi tai maksulinkki puhelimeen. Myös laskutus onnistuu, mutta tällöin joudun veloittamaan sinulta 10 euron laskutuslisän. 

miksi kannattaisi tulla juuri sinun hoidettavaksesi?

Siihen sinä toivottavasti osaat itse vastata parhaiten sitten, kun olet käynyt luonani ensimmäisen kerran. Uskon, että olet tyytyväinen kohtaamisemme jälkeen sen takia, että olet saanut konkreettista hoitoa ja vastauksia ongelmasi erityispiirteisiin liittyen. Koet todennäköisesti myös tulleesi kuulluksi ja kohdatuksi, minkä seurauksena saamasi hoito on ollut yksilöllistä ja juuri sinulle räätälöityä.

Pistä postaten!